Malatya'da akıllı telefon sahibi olmak çok daha kolay!

Malatya'da birçok mağaza artık yeni döneme geçiyor. Akıllı telefon kullananları sevindiren haber geldi. Malatyalılar ev, araç, eşya kiralama dönemine bir yenisi daha eklendi. Malatyalılar artık akıllı telefon kiralayabilecek.

Sıfır ve üretici garantili telefonlar kiralanıyor

Kiralanan akıllı telefonlar sıfır ve üretici garantili olarak sunuluyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu açılıyor ve tüm kontroller yapılıyor. Kiralama süresi boyunca, kullanıcıların olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti'nden destek almaları mümkün. Garanti içi veya dışı arızalarda, tüm servis süreçleri Smart Kirala tarafından takip edilerek müşteriye hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuluyor.

Kiralama süresi boyunca, cihazın satış fiyatının yüzde 70'ine kadar olan hasarlar ve üretici garantisi dışında kalan onarımlar, hizmet paketi kapsamında yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden cihazlarını güvende tutma imkanına sahip oluyorlar. Cihaz onarım sürecinde kullanıcının işlerine devam edebilmesi için eşdeğer bir ikame cihaz temin ediliyor.

Yapılan açıklamaya göre, tüketiciler MediaMarkt'tan halihazırda bulunan kredi kartlarıyla 6-12 aylık ödeme seçenekleri ile yapabiliyor. Marka, Smart Kirala ödeme yöntemini de tüketicilerine sunuyor. Smart Kirala yöntemiyle kiralama yapmak isteyen ve Findeks puan kriterini karşılayan müşteriler, 6 veya 12 aylık ödeme seçenekleri ile kredi kartı limitinin tamamını kullanmadan aylık sabit tutarda ödeme yapabiliyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bakmadan Geçme