AK Parti heyeti Battalgazi'de

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, beraberinde parti yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti heyeti Battalgazi'de

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepinizin malumu 13 Ocak’ta adaylığımız belirlendikten sonra teşkilatlarımızla beraber sahada çalışmalarımıza başladık. Ve şükürler olsun 31 Mart akşamı Battalgazi’mizde yüzde 70”in üzerinde bir oy oranı ile Battalgazi’mize belediye başkanı olarak seçildik. Bu süreçte emeği geçen başta İl Başkanım olmak üzere Sayın vekillerime, il teşkilatıma, ilçe teşkilatımın hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl zaman zarfında, özelde Battalgazi’mize faydalı olma adına, genelde de Malatya’ya hizmet etme adına gece gündüz demeden ekibimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, Başkan Güder’in rekor bir oyla belediye başkanı seçildiğine dikkat çekti. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, Başkan Güder’in önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirtti.

Partinin her kademesinde görev aldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ta, Başkan Güder’in partinin her kademesinde görev alarak bugünlere geldiğini belirterek, “AK Parti ailesi olarak, AK Parti ailesinin bir ferdi iken, partinin kuruluşundan itibaren emek çeken, dirsek çürüten, partinin her kademesinde görev yapan, yedek üyelik ile başlayıp, Merkez İlçe Başkanlığına, İl Başkan Yardımcılığına ve sonrası da Battalgazi İlçe Başkanlığına kadar partimizin her kademesinde görev yapan, AK Parti’nin bir neferi olan kardeşimiz Osman Güder, bugün Battalgazi’mize belediye başkanı oldu. Ben canı gönülden kutluyorum” dedi. Son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, “Partimizin kurucularından ve bugüne kadar çeşitli kademelerde bulunmuş, emeği olan ve bölgesini de çok iyi tanıyan, Malatya’mızı çok tanıyan, her karış toprağında teşkilat olarak emeği olan Osman Başkanımıza ve ekibine hayırlı olsun ziyareti için buradayız. Osman Başkanım, ilçe başkanlığı ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar ile bölgenin tamamına hakim olan bir kardeşimiz. Bugün burada, bu bölgede, bu kadar yüksek oy alabilmişsek, önceden yapmış olduğu çalışmaların emeği var. Karşılığı da çok kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü ile Malatya'da en yüksek oyu aldığı ilçemiz konumunda. Önümüzdeki 5 yıllık yerel yönetimler döneminde, kıymetli Başkanımız burada geciktirilmiş, aksaklığı olan, hızlandırılması gereken bütün konuları ele alarak, inşallah bölgemizin kalkınması için, yerel çalışmalardaki gayretlerini artırarak hizmet etmesi için emek verecek. Bu anlamda hiç bir şüphemiz yok” diye konuştu.