AK Parti heyeti Arapgir'de

AK Parti heyeti, Arapgir İlçesi'ni ziyaret ederek Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un proje tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti heyeti Arapgir'de

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, partililerle birlikte Arapgir İlçesi'ni ziyaret eti. Toplantıda konuşan AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy, "İnsan şehri inşa ederken aslında insan taşıyla toprağıyla kendini inşa eder. Gönlü taş olanın şehri taş olur, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Arapgir, bu anlamda bizimde sevdamız. Arapgir, bizimde aşkımız olacak" dedi. Projeleri ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Türksoy, Arapgir'i gülistan yapmak için ilk etapta 44 proje hazırladıklarını kaydetti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Arapgir'in naif insanları memleketi olduğunu ifade etti.

İlçelerimizi ayağa kaldıracağız

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, Arapgir'in devlete ve millete hem geçmişte hem de bugün hizmet eden ünlü şahsiyetlerin doğup, büyüyüp, yaşadığı topraklar olduğunu ifade etti. AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un kibar ve naif olmasının yanı sıra devlet terbiyesi tecrübesi gördüğünü dile getiren Gürkan, “Devlet tecrübesi ve terbiyesi çok önemlidir. Aile terbiyesi gibi önemlidir. O anlamda Murat kardeşimle takım ruhu içerisinde burada hep birlikte ele ele vererek hem Arapgir'imizi hem Malatya'mızı hem de diğer ilçelerimizi ayağa kaldıracağız. Benim sizlere olan güvenim tamdır. İnşallah bu takım, ekip Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında ele ele, gönül gönüle vererek ve bunu sizlerle birlikte taçlandırarak, Malatya'nın 13 ilçesinde ve büyükşehir olmak üzere Türkiye'de rekor bir oy ile Türkiye'ye siyasette sevginin, muhabbetin ve gönül belediyeciliğinin temayüz ettiği rol model örneğini vereceğiz" dedi.

Bizim bir tane müttefikimiz var

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise "Bu dönem inşallah Arapgir çok güçlü bir belediye başkanıyla çok daha büyük hizmetlere imza atacak. Biz, Murat başkanımıza çok inanıyoruz ve güveniyoruz. İl Özel İdaresi'nden başlayan tecrübesi, daha sonra belediyede iyice perçinleşmiş, adeta belediye başkanlığı için biçilmiş kaftan haline gelmiş. Zaten projelerini incelediğinizde teknik altyapıdan sosyal üst yapıya kadar dokunmadığı hiçbir alan kalmamış. Böylelikle sizler 1 Nisan'da bu emaneti teslim ettiğinizde, ona düşende bugün saymış olduğu şeyleri gerçekleştirmek" diye konuştu. "Bu trenden inenler bu trene bir daha binemezler" diyen Bulut, şunları söyledi: Bizim bir tane müttefikimiz var, Milliyetçi Hareket Partisi. Kendine alan bulamadığı için, ilk fırsatta kendisini başka partilerin kucağına atanlar, sakın ha sakın davadan, dava adamlığından bahsetmesinler. Dava adamlığından bahsedilecek ise Hacı Uğur Polat'tan bahsetsinler. Bugün nefislerine yenilenler, Allah'ın izniyle 1 Nisan'da sandıkta da aynı şekilde yenilecekler."