8 yaşında kitap yazdı

İlköğretim öğrencisi 8 yaşındaki Ali Kürşat Uzun, yazdığı 'Yüreğimde Büyüyenler' kitabıyla dikkatleri üzerine çekti. Uzun, kitabını TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Milletvekili Mehmet Fendoğlu'na takdim etti.

8 yaşında kitap yazdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Milletvekili Mehmet Fendoğlu tarafından TBMM’de misafir edilen Ali Kürşat Uzun, yazdığı ilk kitabı MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu’na hediye etti. MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Uzun’un kitapta kendilerine yer verdiği belirterek, “Yüreği Büyük, Kendi küçük Ali Kürşat Uzun kardeşime o güzel gönlünden çıkan her satır ve hediyeleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

Duygularını paylaşan küçük yazarın annesi Ayfer Cengiz Uzun ise, , oğlunun pandemi döneminde evde kaldığı sürede yazdığı kitabın çok ilginç olduğuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımızdan, RTÜK Başkanımıza kadar birçok insanın isminin geçtiği kitapta yüreğinde büyüme sebeplerini özetlemiş, çok ince detayların olduğu kitabı mutlaka herkesin okuması gerektiğine inanıyorum. Kitabın gelirini ise şehit ve gazi aileleri vakfına bağışladık.” dedi.  

8 yaşında kitap yazdı
8 yaşında kitap yazdı
8 yaşında kitap yazdı
8 yaşında kitap yazdı
8 yaşında kitap yazdı