5 yılda işsizlik bitecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, '5 yıl içinde Arguvan'da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim 'dedi.

5 yılda işsizlik bitecek!

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala adayların çalışmaları sürüyor. Seçim çalışması kapsamında Arguvan’da halk buluşmasına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, yıllarca Arguvan’a destek verdiklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde 5 yıl içerisinde Arguvan’da işsizliği bitireceklerini söyledi.

5 yılda işsizlik bitecek!
Arguvan’ın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığını söyleyen Ağbaba, Arguvan’da dostluğun ve sevginin kazanacağını belirtti.

5 yılda işsizlik bitecek!

Ağbaba, şunları söyledi: “12 yıldır Arguvan’ın ne ihtiyacı varsa, ne istediyse ben hep gerekeni yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman da bu destekler fazlasıyla devam edecek. 5 yıl içinde Arguvan’da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim. İşe alımlarda ihtiyacı olana, evine hiç maaş girmeyene öncelik vereceğim. Birileri benim yaptıklarımı hiçe sayabilir, beni bu meydanda yuhlatabilir. Benim umurumda değil. Yuhlattığı kişi ilin milletvekili, Arguvan’ın en büyük destekçisi. Siz sakın ama sakın kimseye kin duymayın, nefret beslemeyin. Buna da fırsat vermeyin. Burada sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, iyiliği inşa edeceğiz. Malatya’nın, Arguvan’ın her köşesinde Allah Veli Ağbaba’dan razı olsun’ diyen insanlar var. Bu bana yeter. Arguvan’ı kalkındırmazsam, ayağa kaldırmazsam, işsizliği çözmezsem gelin yakamdan tutun” ifadelerini kullandı.