Rezerv alanlarda yıkımlar ne zaman başlayacak?

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, rezerv alan ilan edilen ve uzun süredir tartışma konusu olan Kışla ve İnönü Caddesi'yle ilgili, 'Daha bir modern İnönü ve Kışla caddesini esnaf kardeşlerimizle buluşturacağız. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz' dedi.

Rezerv alanlarda yıkımlar ne zaman başlayacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Rezerv alanlarda yıkımlar ne zaman olacak?

Bu kapsamda Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği ANESİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Taşkın, ANESİAD Malatya İl Temsilci Mehmet Emin Doğaner ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Rezerv alanlarda yıkımlar ne zaman olacak?

Depremlerin ardından kalıcı konut ve yeni çarşı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Taşkın, devlet millet el ele Malatya’nın ayağa kaldırılacağını söyledi.

Rezerv alanlarda yıkımlar ne zaman olacak?

“Ticaret olmaz ise olmazdır”

Rezerv bölge ilan edilen Kışla caddesiyle ilgili bilgi kirliliği yaşandığını kaydeden Taşkın, seçimlerin hemen ardından bir yıkımın söz konusu olmayacağını ifade eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “ Rezerv alanı ilan edilen bölgelerde çalışmalar olacak ama bölgedeki esnaf kardeşlerimiz mağdur edilmeden bu çalışmalar sürdürülecek. Daha bir modern İnönü ve Kışla caddesini esnaf kardeşlerimizle buluşturacağız. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz “şeklinde konuştu.