'31 Mart'ta mutlu haberler alacağız'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, 'İnanıyorum ki sizler çok doğru, çok güzel bir karar vereceksiniz ve inşallah 31 Mart akşamı çok mutlu haberler alacağız' dedi.

'31 Mart'ta mutlu haberler alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına yönelik mahalle buluşmalarını sürdüren Geçit, Tohma Mahallesindeki vatandaşlarla buluşarak mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

'31 Mart'ta mutlu haberler alacağız'

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlatan Geçit, Tohma’dan yüksek oy beklediğine dikkat çekerek, “Sizden alacağımız oylar bizler için çok kıymetli. Size en iyi hizmeti getirebilmek için oylarına talipler” ifadelerini kullandı.

Hiçbir kaygım, kuşkum yok

'31 Mart'ta mutlu haberler alacağız'

Malatya’nın 6 Şubat depremlerinde çok büyük zarar gördüğüne dikkat çeken Geçit, “Malatya’mız 6 Şubat asrın felaketini yaşadı. Bu depremde Malatya'mız yerde bir yerle yeksan oldu. Yüz yıllık bir depremin etkisi var ve yüzyılda bir görülen şehrin tüm kaynakları yerle bir olmuş. Altyapısı darmadağın olmuş, konutları yerle bir olmuş, çarşısı yerle bir olmuş bir şehir var. Dolayısıyla bugün bu yapacağımız seçim Malatya'yı, Yeşilyurt'u, Battalgazi'yi ve tüm ilçelerimizi ayağa kaldırma seçimidir. Bu yapacağımız şehircilik planlamaları sizin elli yılınızı, yüz yılınızı etkileyecek. Dolayısıyla ben inanıyorum ki sizler çok doğru, çok güzel bir karar vereceksiniz ve inşallah 31 Mart akşamı çok mutlu haberler alacağız, ondan yana hiçbir kaygım, kuşkum yok. İnşallah güzel ve özlenen Malatya'mıza en kısa zamanda kavuşacağız” dedi.