3.Lig'de perde aralanıyor! Arguvanspor sahne alıyor

TFF 3. Lig'de devre arası sona erdi. Antalya'daki kamp çalışmalarını noktalayan Arguvanspor, yarın 52 Orduspor'a konuk oluyor. İkinci devreye iyi bir başlangıç yapmak isteyen mavi beyazlı ekip, puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

3.Lig'de perde aralanıyor! Arguvanspor sahne alıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatya Arguvanspor, ligin ikinci yarısına iyi başlamak ve küme düşme potasından kurtulmak istiyor. Yeni transferlerle güçlenen Malatya ekibi, Antalya'da yoğun bir hazırlık süreci geçirdi.

Arguvanspor iyi bir başlangıç yapmak istiyor

Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak isteyen Doğu ekibi, Ligin 16. haftasında yarın 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Ordu Stadyumunda saat: 14’te başlayacak mücadeleyi; Seyfettin Alper Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını; İsmail Semih İleri, Hüseyin Sepetçioğlu yapacak. Mücadelede, Erkan Erzen dördüncü hakem olarak görev alacak. Ligde apayrı bir performans sergileyen iki takım, kritik bir maç için kozlarını paylaşacak. 52 Orduspor, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 6. sırada bulunurken, Malatya Arguvanspor ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 9mağlubiyetle 14. sırada yer alıyor.  Haber-Foto: Nevzat Kanar