2023'e emin adımlarla yürüyeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Birileri yeni parti kurmanın, dönmelerin hesaplarını yaparsa yapsınlar Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecek.' dedi.

2023'e emin adımlarla yürüyeceğiz

Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen bayramlaşma törendeki konuşmasında, partisinin kuruluşundan bu yana milletle beraber yürüdüğünü, siyaset yaptığını söyledi.

Bugüne kadar hizmet siyaseti yaptıklarını kaydeden Tüfenkci, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'yi en az 4 kat büyüttüklerine dikkati çekti.

Daha hızlı hareket edebilmek adına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiklerini anımsatan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bu sistemin oturma sancılarını yaşarken birileri sistem üzerinden bizleri vurmaya çalışıyor. Biz biliyoruz ki 2019 sonunda dengelenme gerçekleştikten sonra 2020'den sonra Türkiye emin adımlarla yoluna devam edecek. Bizi birbirimize düşürerek, kavga ettirerek AK Parti'yi ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya yönelik siyasete asla ve asla AK Partiliyim diyenler, dava sahibiyim diyenlerin pirim vermeyeceğini biliyorum. Birileri yeni parti kurmanın, dönmelerin hesaplarını yaparsa yapsınlar Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecek."

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini belirtti.

Partisinin 18 yaşına girdiğini anlatan Çalık, "Biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle. 14 Ağustos 2001, üzerinden tam 18 sene geçti. 18 yaşında bir parti, 17 yıldır iktidarda. Bu milletimizin, teşkilatlarımızın sayesinde oldu. AK Parti veda değil vefa partisidir dedik. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza asla değişmedik ama yola çıktıklarımız yolda bizi bırakıp başka yola sapıyorlar ise onlara da güle güle dedik." ifadelerini kullandı.  

Bütün hesaplarımız şeffaf ve açıktır

Milletvekili Ahmet Çakır ise siyaset yaparken iyi atmak zorunda olduklarını ve kendilerini başka mecraya çekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Veli Ağbaba ve İl Başkanı Enver Kiraz'ın kendisi hakkında açıklama yaptığını hatırlatan Çakır, şunları ifade etti:

"Sadece kendi belediyelerine baksalar, Beylikdüzü'ne baksalar İmamoğlu'nun (Ekrem) belediyesine bu alanda ne kadar harcama olmuş, Çankaya'ya, Bakırköy'e bir baksalar bizim ne kadar tasarruflu bir bütçe ödediğimizi görecekler. Atılan bu iftiraların hiç biri bize yapışma Allah'ın izniyle. Biz bir haram lokma yemedik, yemeyiz de Allah'ın izniyle. Hiçbir israfı yapmadık bu zamana kadar yapmamaya da gayret edeceğiz. Bütün hesaplarımız şeffaf ve açıktır."

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise tüm Türkiye'nin, Müslümanlar'ın Kurban Bayramı'nı kutladı.

Muhalefetin partisiyle ilgili söyleyebilecekleri bir tek sözün bile olmadığını ifade eden Kahtalı, "Bu ülkede çakılı bir çivileri olmayanlar, kalkmış bu partinin gidişatıyla ilgili konuşmaya çalışıyorlar. Onlar haddini bilecek. CHP zihniyetini bu memlekette insanlarımızın çoğu biliyor. Bunlar kalkıp ülkemiz, memleketimiz, ilimiz üzerinde konuşmaya hiçbir hakları ve hadleri yok. Teşkilat olarak kenetlenerek, bir ve beraber olduğumuzu, nasıl kenetlendiğimizi üzerimize oyun oynamaya çalışanlara bir kez daha göstereceğiz." dedi. 

Konuşmaların ardından Milletvekilleri, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli bayramlaştı.