Zulmün Son Bulmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, İslam coğrafyasındaki zulmün ve akan kanın sona ermesi temennisinde bulunarak, Peygamber Efendimizin (SAV) öğretilerine sıkı sıkıya sarılmanın önemine vurgu yaptı.

Zulmün Son Bulmasını Diliyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam dünyasındaki kan ve zulmün son bulması temennisinde bulundu. Başkan Er, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kandilin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini diledi.

Başkan Er, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bizim dinimiz kötülüklerden, zulümden, zararlı her şeyden uzak durmamızı; iyilik ve ihsana yönelmemizi emretmektedir. Bunun en güzel yolu, Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını örnek almamızdır. Maalesef bugün İslam coğrafyası kanla, gözyaşıyla ve zulümle inlemektedir. Bu zulmün sona ermesi, Peygamberimizin kutlu mesajlarına sahip çıkmakla mümkündür."

Başkan Er, Mevlid Kandili’nin İslam coğrafyasında akan kanın ve zulmün sona ermesine, Müslümanların birlik ve beraberliğinin güçlenmesine vesile olmasını diledi. Tüm Müslümanların kandilini tebrik eden Er, İslam’ın evrensel barış ve kardeşlik mesajlarına dikkat çekti.