Zor bir süreçten geçiyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, tüm dünyada bir enflasyon artışı olduğunu belirterek, 'Herkes şunu çok iyi bilmeli ki bu süreçte toplumun bütün kesimleri dikkate alınarak çok özenli, dikkatli ve hızlı kararlar alınıyor. Sabit maaşlıdan emeklisine kadar herkesin yararına ve korunmasına yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz' dedi.

Zor bir süreçten geçiyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ve teşkilat üyeleri ile birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.  İlk olarak AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çakır, burada partililerle bir araya geldi. Sürekli sahada olduklarının altını çizen Milletvekili Ahmet Çakır, "Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu nedenle bizim de hiç durmamamız lazım. Biz halkın içinden gelmiş bir partiyiz. Halkı iyi anlamamız lazım. Halkın sıkıntısı, sorunu varsa ve beklentisi varsa bunları bilmek zorundayız. AK Parti kurulduğu günden beri siyasette bir okul haline dönüştü. Geçtiğimiz hafta eğitimlerimiz vardı. Teşkilatın bütün kademelerindeki arkadaşlarımıza yönelik eğitimler verildi. Biz de bugün Akçadağ'a gelerek vatandaşlarımızı dinleyelim istedik" dedi. 

Dünya zor bir süreçten geçiyor

Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini aktaran Çakır, hükümet olarak bu süreçte dikkatli ve önemli adımlar attıklarını söyledi. Çakır, "Biz sıcak bir coğrafyada yaşıyoruz. Pandemi sonrası tüm dünyada bir ekonomik hareketlilik yaşandı ve fiyatları yükseldi. Ancak ülkemiz sürekli büyüyen bir ülke. İhracat rakamlarına ve büyüme rakamlarına baktığımızda bunu görebiliriz. Ülkemiz yoluna devam ediyor. Dünyada enerji fiyatlarında büyük artışlar oldu. Tüm dünyada bir enflasyon var.  Herkes şunu çok iyi bilmeli ki bu süreçte toplumun bütün kesimleri dikkate alınarak çok özenli, dikkatli ve hızlı kararlar alınıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de kararların hızlı bir şekilde alınmasına büyük katkı sunuyor. Fiyatlar bazen dengesiz bir şekilde artabiliyor, bazen manipülatif hareketler de olabiliyor ama ne yapılırsa yapılsın biz hızlı bir şekilde tedbirlerimizi alacağız. Sabit maaşlıdan emeklisine kadar herkesin yararına ve korunmasına yönelik adımlar atacağız. Biz de sahada gezerken hemşehrilerimizden gelen sıkıntı ve talepleri ivedi bir şekilde gerekli yerleri iletiyoruz" diye konuştu. Milletvekili Çakır, daha sonra Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kg'da altın madalya kazanan Akçadağlı milli boksör Hatice Akbaş ve ailesini evinde ziyaret ederek tebriklerini iletti.