Zirve hesapları

Misli.com 3. Lig 1.Grup'ta 19 hafta itibarıyla topladığı 38 puanla tarihinin en iyi performanslarından birine imza atan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, adım adım zirveye ilerlemenin hesaplarını yapıyor. Yarın deplasmanda Fethiyespor'la karşılaşacak olan turuncu yeşilli ekipte, tek hedef galibiyet.

Zirve hesapları

3. Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, son 8 haftada aldığı seri galibiyetlerle zirve yarışına ortak oldu. Turuncu yeşilliler, ligin ilk devresini lider Bucapor 1928'in 9 puan gerisinde kapatmıştı. Ligin ikinci yarısında çıktığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Malatya ekibi, lider Diyarbekirspor'la arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Yarın deplasmanda Fethiyespor'la karşılaşacak olan turuncu yeşilli ekip, seriyi sürdürerek, zirveye yerleşmenin hesaplarını yapıyor.

Son 8 haftada kalesinde 2 gol gördü

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kalesini gole kapatma noktasında da bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. Geride kalan 19 maçta kalesinde 12 gol gören turuncu yeşilli ekip, son 8 maçta ise kalesinde sadece 2 gol gördü.