Yöresel ürünlerde e-ticaret atağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Hepsiburada iş birliğinde hayata geçen HepsiTürkiye'den yöresel ve coğrafi işaretli ürünler programı Malatya'da üreticilerle buluşacak.

Yöresel ürünlerde e-ticaret atağı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenecek program ile Malatya’da üretilen yöresel ürünlerin tüm Türkiye’de tüketicilerle buluşması amaçlanıyor.

Programa katılacak firmalara ve üreticilere HepsiTürkiye’den projesi kapsamında sunulacak E-Ticaret, Pazarlama, Markalaşma ve Reklam destekleri hakkında detaylı bilgiler verilecek.

HepsiTürkiye’den projesi, yöresinde ve yöreye ait üretim yapan KOBİ’lerin, kadın girişimcilerin, kooperatiflerin ürünlerini e-ticarete taşıyarak ekonomik faaliyetlere katılımlarını artırmak, e-ticaret kanalıyla güçlendirmek için desteklerini sunuyor. Başlatılan iş birliği zorlu pandemi döneminin etkilerinin hızla ortadan kaldırılmasına da destek vermeyi amaçlıyor.

15 Ekim Cuma günü saat 14:00’da Malatya TSO Konferans Salonu’nda düzenlenecek programa, Malatya’da yöresel ürün üretimi yapan ve e-ticaret platformuna katılmak isteyen tüm firmalar davet edildi.