Yolları kim yapacak

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin (MEAH) etrafında bulunan yol ve kaldırımlar köstebek yuvasına dönmüş vaziyette. Malatya'nın merkezinde yer alan ve günün hemen hemen her saati yoğun olan MEAH'ın etrafında bulunan kırık ve sökülmüş kaldırımlar ve bozuk yollar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Yolları kim yapacak

MEAH'ın ana ve ara yollar, otopark ve kaldırımları hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşatıyor. Her gün binlerce insanın gittiği hastanenin etrafındaki kaldırımlardaki parke taşları ve bozuk yollar vatandaşları çileden çıkardı. Parke taşları ve bozuk yollar kötü bir görüntüye sebep olurken, vatandaşlar, yolun patikadan farkının kalmadığını söyledi.

Kalitesiz işçilik vatandaşı zora düşürüyor

Kaldırım ve yolların içler açısı hale gelmiş olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Hastanenin, yol ve kaldırımlarını kullanmak marifet ister hale gelmiş. Belediyenin kalitesiz işçiliği bizleri zora düşürmektedir. Bu yoldan her gün binlerce araç ve yaya geçiyor. Yol üzerinde açılan çukurlara girmemek için araçlar sürekli kavis çiziyor. Kaldırım zaten berbat halde onun için yolda yürüyen vatandaşlar da endişeleniyor. Bu yollarım yapacaksa yapsın. Bu yolları ve otoparkı Sağlık Bakanlığı mı, Sağlık İl Müdürlüğü mü, Büyükşehir Belediyesi mi, Yeşilyurt Belediyesi mi?" diyerek yetkililerin biran önce konuyla ilgili çözüm bulmasını istediler. 

Yolları kim yapacak
Yolları kim yapacak
Yolları kim yapacak
Yolları kim yapacak