Yine bilindik manzaralar

Malatya'da dün sabah saatlerinde başlayıp akşama kadar devam eden yağmur nedeniyle sokaklar caddeler adeta göle döndü, Altyapı yetersizliği nedeniyle ile araçları yolda kalan vatandaşlar belediye yönetimini suçladı.

Yine bilindik manzaralar

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı yağış, Malatya'da her zamanki gibi hayatı olumsuz etkiledi. Dün sabah saatlerinde bastıran yağış nedeniyle kent merkezindeki, cadde ve sokaklar göle dönerken, araçlar suyla kaplı yollarda güçlükle ilerledi. Bazı yollar ve cadde üzerindeki kaldırımlar da yağıştan dolayı kullanılamaz hale geldi. Malatya’nın kalbi olarak bilinen çevreyolunda ve alt geçitlerde biriken sular, alt yapının yetersiz kalmasından dolayı vatandaşları bir hayli zorladı. Şehrin büyük bir trafik yoğunluğunu üzerinde barındıran ve şehirlerarası yolculuklara da ev sahipliği yapan Malatya Çevreyolu, herhangi bir sağanak yağış söz konusu olmamasına rağmen alt yapı bakımından yağmur sularını tahliye etmekte sınıfta kaldı.

Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Şehirde etkili olan yağmur sonrasında kaldırımlarda ve yollarda ciddi sıkıntılar oluştu. Kaldırımlarda önceden oluşan çukurların suyla dolmasından dolayı yürümekte zor anlar yaşayan vatandaşlar isyan etti. Yollarda ise araç kullanmakta olan vatandaşlar alt yapının yetersizliğinden yakındılar.