Yıllarca oy verdim, sırtımda taşıdım. Bize sahip çıkan yok..!

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, 'Ben bir partinin değil Malatya'nın adayıyım. Malatya'yı ittifak ile yöneteceğim. Belediyenin kapısından Türk'ü de, Kürt'ü de girecek. Hiç kimse ayrımcılık yaşamayacak' dedi. 

Yıllarca oy verdim, sırtımda taşıdım. Bize sahip çıkan yok..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir tv kanalına konuk olan Ağbaba, Malatya’da depremin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen olumlu bir gelişme olmadığını, şehir merkezinin ayağa kaldırılması ve konut noktasında gözle görülür bir gelişme olmadığını ifade etti. 

“AK PARTİ’NİN YAPTIĞI EN ZAYIF MİTİNGDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6 Mart’ta Malatya’da düzenlenen mitingi de değerlendiren Ağbaba, “AK Parti’nin şu ana kadar yapmış olduğu en zayıf mitingdi. Hatta kalabalık anlamında çok kötü bir mitingdi. Malatya açısından ilk kez bu kadar kötüydü. Anketler ve sokakta bunu gösteriyor. Malatya’da depremin oluşturduğu o travma ve psikoloji hala devam ediyor. Kentte bir sahipsizlik duygusu var. Malatyalılar, “Yıllarca AK Parti’ye oy verdim, sırtımda taşıdım. Milletvekilleri, belediye başkanları çıkarttım ama bize sahip çıkan yok” diyor. Malatya’da yalnızlık ve sahipsizlik duygusu hakim” yorumunu yaptı. 

“MALATYA’DA SUYU UCUZLATACAĞIZ”

Ağbaba, Malatya’nın suyu en pahalı içen iller arasında olduğunu ifade ederek, “Malatya’da kendi cazibesiyle akan bir suyumuz var. Türkiye’nin en pahalı sularından biri. Biz suyu ucuzlatacağız” dedi.