Yetimler destek bekliyor

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak, 'Yaşadığımız bu sıkıntılı kovid-19 pandemi sürecinde her birimiz kişisel önlemlerimizi alıyoruz. Gücümüz ölçüsünde alışverişlerimizi yaptık. Fakat derneğimiz bünyesinde bulunan 446 ailemiz ve yetim çocuklarımız ve yalnız yaşayan yaşlılarımız için acilen desteğinize ihtiyacımız var' dedi.

Yetimler destek bekliyor

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, Malatyalı hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak,  dernek bünyesinde bulunan 446 aile ve yetim çocukları ile yalnız yaşayan yaşlılar için acilen desteğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yetimlere el uzatmamız için son fırsat olabilir

Çolak, kovid-19 pandemi sürecinde her vatandaşın kişisel önlemlerini aldığına dikkat çekerek, "Gücümüz ölçüsünde alışverişlerimizi yaptık. Fakat derneğimiz bünyesinde bulunan 446 ailemiz ve yetim çocuklarımız ve yalnız yaşayan yaşlılarımız için acilen desteğinize ihtiyacımız var. Bugün şehirlerarası seyahat izne tabi tutuldu yarın sokağa çıkma yasağı da gelebilir. Bu yetimlere el uzatmamız için son fırsat olabilir. Bir ailemize gıda ve hijyen destek paketimizin maliyeti 230 TL'dir. Bağış yapacağınız aile sayısına göre aşağıdaki IBAN numarasına yardımlarınızı bekliyoruz. (Dileyen bağışçılarımız alışveriş yaptığımız firmaya kredi kartı kullanarak da destek sağlayabilirler)" diye konuştu.

Yetim çocuklarımızı da düşünelim

Yardım paketleri hakkında bilgiler paylaşan Çolak, "230 TL'lik paketimizin içinde: Sıvıyağ 5 kg,  şeker 5 kg, çay 1 kg, zeytin 2 kg, tuz 1.5 kg, salça 1 kg makarna 5 kg, helva 1 kg, renkliler için matik 6 kg, elde yıkama deterjanı 2 kg, bulaşık deterjanı 3 kg, sıvı el sabunu 1 kg. Lütfen en sıkıntılı günlerde yetim çocuklarımızı da düşünelim. Birlikte bu günleri sağlıkla atlatalım inşallah, selam ve dua ile " şeklinde konuştu. Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ziraat Bankası Hesap No: 0183-63948622-5008 IBAN:TR730001000183639486225008.