Yeşilyurt tur için sahada

Malatya Yeşilyurt Belediyespor 3. Lig Play-Off çeyrek final rövanş mücadelesinde Trabzon ekibi Ofspor ile bugün kendi sahasında karşılaşacak. Mücadele Yeşiltepe Spor Kompleksinde saat 16.00'da başlayacak.

Yeşilyurt tur için sahada

Misli.com 3. Lig'de Play-Off çeyrek final rövanş maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Lig statülerine göre ilk karşılaşmalar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında yapılmış, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Trabzon ekibi Ofspor'a 2-1 yenildi. Malatya ekibi, konuk edeceği Ofspor'u eleyerek, yarı finale yükselmeye çalışacak. 

Oynadığı üç maçı da kaybetti

Play-Off çeyrek final ilk maçında 6 Mayıs Perşembe günü Trabzon ekibi Ofspor'a konuk olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Trabzon ekibi Ofspor'u ağırlayacak olan Yeşilyurt Belediyespor, rakibini eleyerek yarı final vizesi almak istiyor. Ligde iki kez, Play Off turu ilk karşılaşmasında karşılaştığı rakibine her üç maçta mağlup olan yeşil turunculu ekip, bu sefer hata yapmak istemiyor. Turuncu yeşilli ekibin turu geçmesi için mutlak kazanması gerekiyor.