Yeşilyurt'ta zirve hesabı

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 6. haftasında bugün kendi sahasında 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'da Yeşiltepe Stadında oynanacak olan maçı Doğukan Yıldırım yönetecek.

Yeşilyurt'ta zirve hesabı

Sezona Düzcespor mağlubiyetiyle başlayan daha sonra arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da hedef bugünkü maçtan galibiyetle ayrılıp zirve yarışının içinde yer almak. Geçtiğimiz hafta lider Kuşadasıspor maçından puanla dönerek, ligde bende varım diyen temsilcimizde moraller üst seviyede. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Malatya temsilcisinde tek hedef evindeki mücadeleden galibiyetle ayrılmak. 

Malatyalı hocaların mücadelesi

Bugün Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un rakibi olan 68 Aksaray Belediyespor'un başında Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve yardımcıları Sinan Alkış ve Orhan Şimşek'den oluşan Malatyalı teknik heyet ile Hayatı Palancı'nın olduğu Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasındaki maç iki Malatyalı teknik direktörün mücadelesine sahne olacak.