Yeşilyurt için çalışacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Malatya ve Yeşilyurt'taki sorunlara sessiz kalmayacaklarını belirterek, 'Vatandaşın sorunlarına hizmet verebiliyorlar mı, belediyeyi çok yakından takip edeceğiz. Aktif bir muhalefet yolu izleyeceğiz. İlçemize projelerimizle destek vereceğiz. Onun için Yeşilyurt'ta hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız' dedi.

Yeşilyurt için çalışacağız

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına atanan Serdar Yıldız, beraberindeki partililerle saha çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Net Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hanifi Evren, Yıldız ve ekibine çıktığı yolda başarı temennisinde bulundu. Net Haber Gazetesine kendilerini kabul ettikleri için teşekkür eden İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ise, saha çalışmalarına il olarak basını ziyaret ederek başladıklarını, seslerini duyurma noktasında basına ihtiyaç olduğunu söyledi. Teşkilat çalışmalarına değinen Yıldız, 82 mahallede teşkilatlarını oluşturduklarını, seçime hazır olduklarını kaydetti. 

Sessiz kalmayacağız

Malatya ve ülkemizin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Yıldız, “Çiftçimiz, memurumuz, emeklimiz çok zor günler geçiriyor. Ak parti hükümeti 20 yıllık çok uzun iktidardan sonra başarılı ve başarısız işleri oldu. Bizler Malatya’da Yeşilyurt bölgemizde siyaset yapacağız. Genel politikalara çok fazla değinmeyeceğiz. Çünkü genel politikalara genel başkanımız Meral Hanım yeterince eleştiriyor ve iktidarın yanlışlarını veya bizim iktidara geldiğimizde yapacağımız projelerimizi genel başkanımız yeterince kamuoyuna duyuruyor. İl başkanımız il genelindeki sorunları dile getiriyor. Bizler sadece Yeşilyurt’ta odaklanacağız. Yeşilyurt ilçemizin kamu kurum ve kuruluşları, kaymakamlık, belediye bu kitlelere bakacağız. Vatandaşın sorunlarına hizmet verebiliyorlar mı, belediyeyi çok yakından takip edeceğiz. Aktif bir muhalefet yolu izleyeceğiz. İlçemize projelerimizle destek vereceğiz. Yönetimimizi oluştururken ilçemize çözüm üretebilecek yetkin insanlarla kadro kurduk. Genç, dinamik, idealist bir kadro kurduk. Onun için Yeşilyurt’ta hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken de en büyük desteği sizden istiyoruz. Tarafsız bir basın kuruluşu olduğunuz için her kesime yere vereceğiniz için sizlerin desteğini şiddetle istiyoruz. Hep birlikte çalışacağız. Cenabı Allah memleketimize doğru hizmet etmeyi nasip etsin bizlere. Bu bir bayrak yarışı bizden öncekiler bu bayrağı bir seviyeye getirdiler. Bizde bu bayrağı daha çok çalışarak daha ileriye taşıyacağız. Bizden sonra gelenlerde bizden daha çok çalışıp daha ileriye taşıyacaklardır. Kendimiz eleştire bilen bir siyaset yapacağız. Karalama iftira böyle bir siyasetin içinde olmayacağız. Yeşilyurt Belediyesinin doğru yaptığı bir projede gidip Mehmet Başkanımızın elini sıkıp tebrik edeceğiz. Yanlış yaptığında da şiddetle karşısında duracağız. Sessiz kalıp banane demeyeceğiz. İnşallah yapacağımız çalışmalara memleketimize katkı sunar” diye konuştu.