Yeşilyurt Belediye Başkanı Suluköy'de: Kırsal Alanların Gelişimine Vurgu!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Suluköy Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahalle muhtarı ve sakinlerinin taleplerini dinleyerek, devam eden alt ve üst yapı projelerini yerinde inceledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Suluköy'de: Kırsal Alanların Gelişimine Vurgu!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Suluköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Geçit, mahalle muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelerek, taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Ziyaret sırasında, yapımı devam eden cami inşaatının yanı sıra bölgede yürütülen diğer alt ve üst yapı projelerini yerinde inceleyen Başkan Geçit, mahalle sakinleriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Geçit, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her vatandaşımıza açık oldu. Ancak bunu asla yeterli görmedik. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza biz ulaşıyor, sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm yollarını onlarla yaptığımız fikir alış verişleriyle değerlendiriyoruz,” şeklinde konuştu.

Toplantıda, Suluköy’e yapılacak yeni hizmetler ele alındı. Başkan Geçit, “Kapısını çalıyor, hal hatır soruyoruz. Bu ziyaretlerde seçim sürecinde aldığımız notların yanı sıra, göreve gelir gelmez tüm mahallemizde belirlediğimiz sorun ve beklentileri çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz,” dedi.

Suluköy Mahallesi için yapılan yatırımları ve gelecekte yapılacak hizmetleri değerlendiren Başkan Geçit, “Merkez mahalleler ile kırsal mahalleler arasında hizmet eşitliğini sağlayacağız. Bütün yaşam alanlarımızın aynı düzeyde gelişmesini önemseyeceğiz,” ifadelerini kullandı. Başkan Geçit, mahalle sakinlerine güler yüzleriyle kendilerini karşıladıkları için teşekkür etti ve Yeşilyurt için ortak akıl ve iş birliğiyle çalışacaklarını belirtti.