Yeşilyurt avantaj peşinde

Misli.com 3. Lig'de Play-Off çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor Play-Off çeyrek final ilk maçında Trabzon ekibi Ofspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Of İlçe Stadyumunda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek.

Yeşilyurt avantaj peşinde

Misli.com 3. Lig'de Play-Off çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak. Lig statülerine göre ilk karşılaşmalar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında yapılacak. Rövanş müsabakaları 10 Mayıs'ta yapılırken yarı final maçları 15 ve 19 Mayıs, final karşılaşmaları ise 23 veya 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Ligde oynadığı iki maçı kaybetti

Play-Off çeyrek final ilk maçında bugün Trabzon ekibi Ofspor'a konuk olacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde oynadığı 30 karşılaşmadan topladığı 56 puanla ligi 3 sırada tamamlamıştı. Ofspor ise, çıktığı 30 karşılaşmada topladığı 53 puanla ligi 4. sırada tamamlamıştı.  Ligde iki kez karşılaştığı rakibine her iki maçta mağlup olan yeşil turunculu ekip, bu sefer hata yapmak istemiyor. Play-Off karşılaşmasının ilk ayağı için Trabzon'a giden Yeşilyurt Belediyespor iyi bir avantajlı sonuç ile dönmek istiyor.  Of İlçe Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek Pakkan'ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ile Anıl Usta yapacak. Karşılaşmada Alper Akarsu dördüncü hakem olarak görev alacak.