Yeşilyurt'a Modern Dokunuşlar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçedeki sosyal yaşam alanlarının modernize edilmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün teknik kapasitesini ve malzeme kalitesini artırdıklarını belirterek, kent estetiğine katkı sağlayan projelerle Yeşilyurt'u daha güzel bir hale getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Yeşilyurt'a Modern Dokunuşlar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçede sosyal yaşam alanlarını geliştirmek amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teknik kapasitesinin ve malzeme kalitesinin artırıldığını açıkladı. Başkan Geçit, Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerinde vatandaşların kullanımına sunulan parklar ve sosyal yaşam alanlarının, modern bir görünüme kavuşması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Geçit, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırma ve mevcut park alanlarının bakım ve onarımlarını sağlama konularında incelemelerde bulundu. Başkan Geçit, “Yeşilyurt’u daha fazla güzelleştirmek ve kent estetiğine değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Parklarımızı modernize ediyor, yeni yatırımlarla ilçemize değer katıyoruz” dedi.

Mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Başkan Geçit, başarılı hizmetlerin iyi bir ekip çalışması ile mümkün olduğunun altını çizdi. Personelin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Geçit, “Sizlerden her gün bir önceki günden daha fazla çalışmanızı ve işinize aşkla sarılmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyareti sırasında atölyede üretilen kamelya ve bankları da inceleyen Başkan Geçit, “Atölyemizde kaliteli malzemeler üretiliyor. Alanında deneyimli personelimizin gözetiminde mevcut parklarımızın bakım ve onarımları titizlikle yapılıyor. Bu çalışmalarla parklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Başkan Geçit, mesai arkadaşlarını ‘ailem’ olarak nitelendirdiğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde Yeşilyurt’a en iyi hizmetleri sunmayı hedeflediklerini söyledi. İlçedeki park ve sosyal yaşam alanlarının daha güzel hale gelmesi için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Geçit, kent estetiğine değer katan hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.