Yeşiltyurt'a yeni yaşam alanı kazandırılıyor

Yeşilyurt Belediyesi, Yakınca mahallesinde 150 dönümlük alanı dev bir spor ve sosyal yaşam alanına dönüştürdü. Yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, basketbol, voleybol ve futbol sahaları gibi tesisleri barındıran alan, gençlere ve tüm vatandaşlara hizmet verecek.

Yeşiltyurt'a yeni yaşam alanı kazandırılıyor

Yeşilyurt Belediyesi, "Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi" vizyonuyla hareket ederek, Yakınca mahallesinde 150 dönümlük alanı dev bir spor ve sosyal yaşam alanına dönüştürdü.

Yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, basketbol, voleybol ve futbol sahaları gibi tesisleri barındıran alan, 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet verecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri neticesinde Yakınca mahallemizdeki 150 dönümlük alanı yüzme havuzundan gençlik merkezine, basketbol, voleybol ve futbol sahasından yürüyüş ve bisiklet yollarına kadar dev bir spor yatırımına dönüştürmek için bugüne kadar çok büyük uğraşlar ve emekler verdik. Yeşil alanları, sosyal donatıları, otoparkı, aydınlatmaları ve tematik yaşam alanlarıyla birlikte Yeşilyurt'umuza yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olduk. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza hitap edecek sportif ve sosyal yaşam alanlarına sahip bu dev yatırımla birlikte gençlere verdiğimiz önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oluyoruz" dedi.

Malatya İl Gençlik ve Spor Müdürü Ebubekir Kayhan ise, "Şehrimizdeki çok amaçlı sosyal ve sportif yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri neticesinde Yakınca mahallemize çok güzel, geleceğe dönük spor tesisleri kazandırıldı. Yapımında artık sona yaklaşılan Gençlik Merkezimizde sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Buranın dev bir spor alanına dönüşmesi aşamasında desteklerini eksik etmeyen Belediye Başkanımıza ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yakınca Spor Adası, 2024 yılının Bahar ayıyla birlikte faaliyete geçecek.

Yeşiltyurt'a yeni yaşam alanı kazandırılıyor
Yeşiltyurt'a yeni yaşam alanı kazandırılıyor