Yerlikaya'dan Malatya'da Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konteyner kentte yaşayan çocuklar için düzenlenen açık hava sinema etkinliğinin görüntülerini paylaştı. Yerlikaya, çocukların mutluluğunun her şeye bedel olduğunu vurguladı.

Yerlikaya'dan Malatya'da Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün konteyner kentte yaşayan çocuklar için düzenlediği açık hava sinema etkinliğinin görüntülerini paylaştı.

Yerlikaya paylaşımında, "Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından konteyner kentte yaşayan çocuklarımız için açık hava sinema etkinliği düzenlendi. Çocuklarımızın gülüşü dünyalara bedel." ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı etkinlik, deprem sonrası konteyner kentte yaşamını sürdüren çocuklar için moral kaynağı oldu. Etkinlikte çocuklar açık havada sinema keyfi yaşarken, eğlenceli anlar geçirdi. Yerlikaya’nın paylaştığı görüntülerde, çocukların mutluluğu ve keyifli anları dikkat çekti. Bu tür etkinliklerin, çocukların psikolojik ve sosyal gelişimine olumlu katkı sağladığı belirtildi.