Yerinde dönüşümü bir türlü başlatamadık

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısının 2. Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda  gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gürkan, 'Yerinde dönüşümdeki süreci bir türlü başlatamadık' ifadesini kullandı.

Yerinde dönüşümü bir türlü başlatamadık

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısının 2. Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan Arapgir ve Doğanyol Belediyelerine ek bütçe verilmesine dair maddeler kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Gürkan, "Yerinde dönüşümdeki süreci bir türlü başlatamadık" açıklamasını yaptı.

Gerekirse bizim şirketlerle 1-2 tane yapın

Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesi sonrasında konuşan Başkan Selahattin Gürkan; "Vatandaş sıkışmış. Gelmiş bize diyor ki biz kendi evimizi kendimiz yapalım diyor. Yerinde dönüşümdeki süreci bir türlü başlatamadık. Mevlüt Beyi, Yerinde Dönüşüm Daire Başkanı olarak atadık. Sen orada çok hızlı çalışacaksın. Yani Türkiye'ye örnek olacaksın.  Hedefin o olsun. 3 Tane şube müdürlüğü kurduk. Gerekirse bizim şirketlerle 1-2 tane yapın çıkın sonra diğerlerini onaylatalım" dedi.