Yerinde Dönüşüm'de destekler artıyor mu?

Yerel bir televizyon kanalının programına konuk olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yerinde dönüşüm maliyetinin metrekare başına 10 bin TL olduğunu söyleyen Gürkan, 'ilerleyen zamanlarda destek oranları arttırılmalı' dedi.

Yerinde Dönüşüm'de destekler artıyor mu?

Asrın felaketini yaşayan Malatya'da  şehrin yeniden inşası için çalışmalar sürüyor. Katıldığı bir programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yerinde dönüşümle ilgili soruları yanıtladı. Vatandaşların yerinde dönüşüme verilen desteğin artması konusundaki taleplere "süreç başlasın devletimize söyleriz" yanıtını verdi.

Gürkan'ın yerinde dönüşümle ilgili kullandığı ifadeler, "Süreç bir başlasın devletimize söyleriz. Ek bir kredi limiti geliştirme olsun. Zaman içinde konuşuruz. Vatandaşlarımız oranların arttırılmasını istiyor hele bir süreç başlasın. Fiyat endeksi arttığı zaman biz de gayet haklı olarak, bir şeyler yapmaya çalışırız.  Vatandaşın can ve mal kaybı var. Birikmişleri de yoktur"