Yerinde dönüşüm başvuruları hangi saatlerde alınacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilecek Yerinde Dönüşüm Projesine başvurular, bugün başladı. Peki Malatya'da yerinde dönüşüm ofisinde başvurular hangi saatlerde alınıyor?

Yerinde dönüşüm başvuruları hangi saatlerde alınacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Malatya’da, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde hak sahibi olan vatandaşlardan hak sahipliğini yerinde kullanmak isteyen vatandaşlar için yerinde dönüşüm ofisi kurdu. Malatya merkez Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri için Büyükşehir Belediyesi yanındaki Sanat Merkezi içerisinde kurulan iletişim ofisinde hizmet verecek. Doğanşehir ve Akçadağ ilçesi için ise ilçe merkezinde kurulan ofislerde vatandaşlar bilgilendirilecek. Peki Malatya'da yerinde dönüşüm ofisinde başvurular hangi saatlerde alınıyor?

Malatya merkez Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri için Büyükşehir Belediyesi yanındaki Sanat Merkezi içerisinde  hizmet verecek iletişim ofisinde başvurular hangi saatler arasında alınacak?

Başvurular 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında alınacak.

Yerinde dönüşüm başvuruları için gerekli evraklara ulaşmak için tıklayınız...