Yeni Malatyaspor'un gözü Afrika'da

Daha önce Okechukwu Azubuike, Youssouf Ndayishimiye gibi Afrika kökenli genç futbolcuları Türkiye'ye getirerek, adından söz ettiren Helenex Yeni Malatyaspor, bu transfer sezonunda da Afrika ülkelerindeki genç ve yetenekli futbolcuları takıma kazandırmak için çalışmalara başladı.

Yeni Malatyaspor'un gözü Afrika'da

2021-2022 Süper lig sezonuna sorunsuz girmek isteyen Helenex Yeni Malatyaspor, transferde gözü Afrika piyasasına dikti.  Daha önce Afrika'dan getirdiği ve Süper Lig piyasasına çıkardığı Okechukwu Azubuike, Youssouf Ndayishimiye gibi futbolculardan maddi anlamda iyi gelir sağlayan Helenex Yeni Malatyaspor, bu geleneğini bu sezonda devam ettirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 
Philip'ten umutluyuz
Yeni Malatyaspor U-19 takımında forma giyen Ganalı, Philip Gameli Awuku'nun ortaya koyduğu performans Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz'un dikkatini çekti. Savunmanın ortasında görev yapan genç futbolcu, fiziği ve teknik kapasitesiyle dikkat çekiyor. Yeni sezon hazırlık kampında yer alması beklenen Gineli savunmacının, yeni sezonda Helenex Yeni Malatyaspor'un kadrosunda yer almak için çaba gösterecek.