Yeni Malatyaspor'un gözü 3 puanda

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı, Tarık Güldal yönetecek. Spor Toto 1. Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Yeni Malatyaspor, gözünü 3 puana dikti.

Yeni Malatyaspor'un gözü 3 puanda

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan Yeni Malatyaspor, bugün Çaykur Rizespor ile yapacağı maçı kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor. Saat 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı, Tarık Güldal, Murat Temel, Mert Bulut yönetecek. Karşılaşmada, Abdullah Volkan Aydın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Üç maçta 1 puan toplayabildi

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Yeni Malatyaspor ile Rizespor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor, 1. Lig'deki ilk hafta maçında deplasmanda Bodrumspor'a 3-1 kaybetmişti. Daha sonra sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 3. hafta maçında ise Eyüpspor'a deplasmanda 3-2 ile boyun eğdi. Ligde 1 puanı bulunan Yeni Malatyaspor 17. sırada yer alıyor. 2022-2023 sezonuna iç sahasında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak başlayan Çaykur Rizespor, ligin 2. haftasında da deplasmanda Denizlispor ile golsüz berabere kalmıştı. Ligin 3. haftasını maç oynamayarak bay geçen Karadeniz temsilcisi, ligde topladığı 2 puanla 14. sırada yer alıyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.