Yeni Malatyaspor TFF'ye başvuracak

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Awuku, Osman ve Eric'in lisanslarının çıkması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacak.

Yeni Malatyaspor TFF'ye başvuracak

Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku’nun lisanslarının çıkarılması için FİFA’dan gelecek kararı bekleyen Yeni Malatyaspor, bu oyuncuların lisanslarının çıkması için girişimlerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, üç oyuncunun lisansının çıkması için avukatlar aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na da başvuruda bulunacak. Yönetim, oyuncuların kulüple anlaşma yaptıkları, herhangi bir sorun olmadığı yönündeki ifadelerini içeren bir dosyayı sunarak, lisans sorununu çözüme kavuşturmayı planlıyor.

Dosyalar FİFA’ya gönderildi

Kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, süreçle ilgili “Oyuncuların fesihlerini geri çekmeleri için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüştüğümüzde üzerinden biraz zaman geçtiği için dosyaların FİFA’ya gönderildiği bildirildi. Bu kez devreye avukatları koyduk ve FİFA ile bir görüşme sağladık. Yapılan görüşmede; oyuncularla anlaştığımızı, yeni sözleşme imzaladığımızı ve geçmişte yaşanan sıkıntıları giderdiğimizi ifade ettik” açıklamasını yapmıştı. Haber-Foto: Abdullah Ergün