Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ateş Püskürdü..! 'Yetersizdik'

Manisa FK, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri, mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ateş Püskürdü..! 'Yetersizdik'

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Manisa Futbol Kulübü, kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ve Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Derviş Deniz, maçla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, son beş haftayı iyi bir oyunla geçirdiklerini ifade ederek, "Amacımız, lig boyunca güzel bir oyun ortaya koyarak seyircilere keyifli bir futbol izletmek. Bu maçta da oyuncularımız çok iyi konsantre oldular ve oyunun tamamında üstün bir performans sergileyerek galibiyeti hak ettiler. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte de bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Derviş Deniz ise zor şartlar altında mücadele ettiklerini belirterek, "Bu oyunculara saygı duyulması lazım. Sahada çok sert bir mücadele vardı ve hakem müdahale etmekte yetersiz kaldı. Rakibimiz sert oyununa devam etti ve oyuncularımızı sindirmeye çalıştı. Çocuklarımız iyi mücadele etti ama teknik ve fiziksel anlamda eksiklerimiz var. Mücadelemizi sürdürüyoruz ancak bu yeterli olmuyor" ifadelerini kullandı.