Yeni Malatyaspor resmen başvurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, takımı bir sezon daha ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor resmen başvurdu

Malatyasöz.com’da yer alan habere göre Yeni Malatyaspor Kulübü önümüzdeki sezon ligden çekilmek için  gerekli başvuruyu yaptı. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman,, takımı hakları saklı kalmak kaydıyla bir sezon daha ligden çekme kararı aldıklarını ifade ederek, bu kararla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti. 

Federasyondan gelecek kararı bekliyoruz

“Yönetim olarak takımı ligden çekme kararı aldık” diyen Yaman, “Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduk. Evraklarımızı dilekçemizle birlikte federasyona sunduk. Haklarımızın saklı kalması kaydıyla takımımızı ligden çekmek için başvuruda bulunduk. Şu anda federasyondan gelecek kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Genel kurul bir ay sonra yapılacak

Genel kurulu bir ay sonra yapmayı planladıklarını dile getiren Yaman, tüzük değişikliğinin de genel kuruldan sonra olacağını belirtti.  Yaman, eski kulüp başkanı Adil Gevrek ile kulübün borçlarıyla ilgili bir görüşme yaptığını kaydederek, “Benimle net bir görüşmeleri olmadı. Sanırım Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir görüşmeleri olmuş. Şu anda ne olduğunu bilmiyoruz” diye konuştu.