Yeni Malatyaspor'da kongre şoku

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, yarın yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurulunun iptal edildiğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor'da kongre şoku

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman ve yönetimi mali açıdan ibra edilmedi.Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, yönetimin mali açıdan ibra edilmemesinden dolayı yarın yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurulunun iptal edildiğini açıkladı. 

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Bizler yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde kulübümüz Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu tablo kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir. Görev yaptığımız süre içerisinde yönetim kurulu olarak tek bir derdimiz vardı. lÜkemizin en güzide şehirlerinden biri olan Malatya'mızın en önemli değerlerinden biri Malatyaspor'u hakkettiği yere ulaştırmak oldu. Göreve geldiğimizde bizden önceki genel kurulda ibra edilen yaklaşık 400 milyon TL borç ile devraldık. Aradan geçen zamanda harcadığımız emek, enerji ve para düşünüldüğünde 23.07.2023 tarihinde yaklaşık 30 milyon TL. Dönemimize ait olan borcun ibra edilmemesinde bazı çıkar gruplarının üzerimize bilinçli ve sistematik bir şekilde gelip itibarsızlaştırma çabalarına fırsat vermemek amacıyla ve Yeni Malatyaspor’umuzun geleceğini emin olan ellerde tutup görevimizin başında kalma kararı aldık. Buna istinaden 24.07.2023 tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısının iptaline karar verilmiştir. Bilgilerinize. teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.