Yeni Malatyaspor'a sitem

Yeni Malatyaspor altyapısından yetişen, ancak A takıma bir türlü alınmayan Malatya'nın yetiştirdiği yetenekli futbolcu Furkan Yiğit, Yeni Malatyaspor Kulübüyle hiç bir bağının kalmadığını sosyal medyadan sitem dolu sözlerle açıkladı. 

Yeni Malatyaspor'a sitem

Yeni Malatyaspor altyapısında oynadığı iyi ve istikrarlı futbolla, 2017-2018 futbol sezonunda kulüple profesyonelliğe adım atan, Malatyalı futbolcu Furkan Yiğit, Yeni Malatyasporla olan sözleşmesinin sona ermesinden sonra kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından zehir zemberek sözlerle açıkladı. Yeni Malatyaspor’un altyapısından yetiştikten sonra sırasıyla, Bayrampaşa, Elazığ Belediyespor, Yeşilyurt Belediyespor ve Gölcükspor’a kiralık olarak gönderilen başarılı futbolcu çocukluk hayalini olan Malatyaspor formasını giyememenin üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. 

Hepinizin ortak olduğu nokta ise ah almak

Başarılı futbolcu Furkan Yiğit, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;  "Altyapısından yetişip profesyonel olduğum şehrimin takımı Yeni Malatyaspor ile hiç bir bağım kalmayarak ayrılmış bulunmaktayım. 5 yıl süreyle kiralık olarak oynadığım kulüplerde şehrimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Alnımın akıyla Malatyaspor'dan ayrılıyorum. Aynı duruş ve karakteri Yeni Malatyaspor yöneticilerinden de beklerdim. Bir gün geldiğinde bu takımdan ayrıldığınızda 'Malatya çocuğunun başarısına ortak oldum' diyebileceğiniz hiçbir Malatya oyuncusu yok. Hepinizin ortak olduğu nokta ise ah almak. Malatyaspor artık sizlerin çıkar terazilerinizde tartılır olmuş. Sebep budur ki artık ayrılık vakti gelmiş oldu. Beraber çalışma fırsatı bulduğum hocalarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen şanlı Malatyaspor taraftarlarına teşekkür ederim. Hoşça kalın."