Yeni Malatyaspor'a gelen giden vuruyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor'un maalesef bir koalisyon, bir ittifakla, bir el birliği ile şuan bulunduğu duruma getirildiğini savunarak, 'Maalesef yönetim ve siyasetçiler, federasyon işbirliği ile Yeni Malatyaspor 'un hakları elinden alınıyor. Ciddi bir lobisi olmadığı için Yeni Malatyaspor 'a gelen vuruyor, giden vuruyor' dedi.

Yeni Malatyaspor'a gelen giden vuruyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor ile ilgili açıklamada bulundu. Ağbaba, yönetim ve siyasetçiler, federasyon işbirliği ile Yeni Malatyaspor ’un haklarının elinden alındığını, Yeni Malatyaspor'un lobisinin olmadığından gelen gidenin, Yeni Malatyaspor'a vurduğunu söyledi.  Ağbaba, "Yeni Malatyaspor maalesef bir koalisyon ile bir ittifakla, bir el birliği ile bu duruma getirildi. Tam lig başlarken İstanbul’da başkan adayı aradılar. Ak Partili Milletvekilleri toplantı yaparak başkan adayı aradılar. O günden beridir Yeni Malatyaspor kötüye gidiyor. Burada kulüp yönetiminin sorumluluk alması gerekiyor. Maalesef yönetim ve siyasetçiler, federasyon işbirliği ile Yeni Malatyaspor ’un hakları elinden alınıyor. Ciddi bir lobisi olmadığı için Yeni Malatyaspor ’a gelen vuruyor, giden vuruyor" dedi.

Yeni Malatyaspor sahipsiz bırakıldı

Yeni Malatyaspor’u sahipsiz bırakıldığını vurgulayan Ağbaba, "Hakem hatalarını VAR görmüyor. Niye, çünkü Yeni Malatyaspor’u sahipsiz görüyorlar. Sen iktidar partisisin, Federasyon Başkanı da senin adamın. Her gün iş verdiğin 5'li çetenin üyesi. Müdahale etsenize! Bu şehrin itibarı olan Yeni Malatyaspor el birliği ile yok ediliyor. Ligde sadece Yeni Malatyaspor düşmez. Malatya bir alt lig düşer. Bu nedenle herkesi Yeni Malatyaspor ile aynı safta yer almaya, Yeni Malatyaspor’a destek vermeye davet ediyorum.  Bizim de üzerimize düşen ne varsa her anlamda destek vermeye hazır olduğumuzu Malatya basının önünde açıklıyorum" açıklamasında bulundu.