Yazık olur!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, '2-3 hafta içinde lisanslar çıkarsa Milli maç arasıyla beraber çok zor yenilen ya da yenilmeyen bir takım haline gelebiliriz. Ama lisansların çıkması şart. Öteki türlü çok zor günler yaşarız' dedi.

Yazık olur!

Rumeli TV’ye açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Yeni Malatyaspor'dan ayrılmama sebebini, "Yeni Malatyaspor'dan gitmeye gönlüm razı olmadı. Biz burada işimizi yapıyoruz. İnsanlardan alkış beklemiyorum. Ben kalıp mücadele ettim. İşin kolaycılığı gitmek" diyerek açıkladı. Başarı için Haqi Osman, Philip, Eric'in lisanslarının çıkarılması gerektiğini söyleyen Arslan, “Öteki türlü çok zor günler yaşarız. Verdiğimiz tüm mücadeleye yazık olur" dedi.

Lisansların çıkması şart

"Hazırlık sürecinin kötü geçmesinden dolayı ilk Bodrum maçı trajik oldu” diyen Arslan, şunları söyledi: “Çok fiyasko maç oynadık. Ayağa kalkmaya başladığımızı hissediyorum. 3-4 tane oyuncumuz var lisansları daha çıkmadı. Haqi Osman, Philip, Eric ve Karim Hafez'i de geri getirebilirsek ciddi bir takım haline gelebiliriz. 2-3 hafta içinde lisanslar çıkarsa Milli maç arasıyla beraber çok zor yenilen ya da yenilmeyen bir takım haline gelebiliriz. Ama lisansların çıkması şart. Öteki türlü çok zor günler yaşarız. Verdiğimiz tüm mücadeleye yazık olur.” Haber: Abdullah Ergün