Yazıcı, şehit ailelerini unutmuyor

Hanife Yazıcı, Malatya'da şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürüyor. 

Yazıcı, şehit ailelerini unutmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, SYD Vakfı Müdürü Bülent Hancı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar’dan oluşan heyet, şehit polis memuru Cumali Sancar’ın ailesini evinde ziyaret etti. Şehidin ailesine baş sağlığı dileyen Yazıcı, "Devlet ve millet olarak şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkacağız. Vatanımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi. Şehit Sancar'ın ailesi, Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Yazıcı’dan ailelere ziyaret

Yazıcı, şehit ailelerini unutmuyorŞehit ailesi ziyaretinden sonra Yazıcı, Yeşiyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet, Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ailelerin evlerine konuk oldu. 
Ziyaretleri esnasında Yazıcı, ailelerle bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Yazıcı “Devletimizin imkanları doğrultusunda yapılan yardımları adil bir şekilde ailelerimize ulaştırarak yanlarında olmaya ve sosyal hizmetlerden yararlanmalarını sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. Aileler, Yazıcı ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etmelerinin ardından fotoğraf çekimiyle ziyaretler son buldu.