Yazıcı'dan 'Birlik ve Beraberlik Vurgusu'

Vali Ersin Yazıcı, Ramazan ayı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yazıcı, 'Ülke olarak yaşadığımız depremin maddi manevi kayıplarını birlik ve beraberlik içinde hareket ederek atlatacağız.' dedi.

Yazıcı'dan 'Birlik ve Beraberlik Vurgusu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Ersin Yazıcı, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Ramazan'ın önemini vurgulayan Yazıcı, "Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır." ifadelerini kullandı.

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun daha yoğun hissedildiği bu ayda, ülke olarak yaşadığımız depremin maddi manevi kayıplarını birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini belirten Yazıcı, "Çünkü bizler biliyoruz ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bu düşünce doğrultusunda devlet ve millet olarak bir bütün içerisinde hareket edeceğiz. Bu mübarek ay hürmetine dileğimiz, çekilen sıkıntıların hayırlı sebeplerle son bulması ve ülke olarak feraha kavuşmasıdır" diye konuştu.

Yazıcı, mesajının sonunda "Bu dua ve dileklerle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının başta Malatya’mız olmak üzere bütün İslam alemi ve insanlık için sağlığa, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyor ve tüm hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.