Lütfü Caner

Ne Söylersen Söyle, Birileri Gerçekleri Görmek İstemiyor (1)

Lütfü Caner

Eğer sen 95 yıl boyunca milli eğitim müfredatından ve Anayasa’dan, Hristiyan Batıdan aldığın bazı yasalarla bu milletin yeni yetişen nesillerini Dini’nden, Milli tarihinden, Milli kültüründen gelenek ve göreneklerinde bihaber yetiştirip, bu sürecin sonundan meydana çıkan manzaradan dolayı rahatsızlık duyuyorsan, bu olumsuz sürecin tek suçlusu sensin ve kimseyi suçlayamazsın...

Evet, işte birilerinin sık sık “biz yönümüzü Batıya döndük, çağdaşlaşıyoruz” diye öve öve bitiremedikleri bu sürecin sonunda yetişen bazı genç nesiller, eline silah alıyor ve “ben bu devleti yıkacağım diyor” ve devletin savcısına, polisine, askerine, vatandaşlarına kurşun sıkıyor şehit ediyorlar ve “biz bu ülkeyi parçalayıp, Marksist, Leninist, Komünist bir Kürt devleti kuracağız” diyerek, yılardır bu ülkede terör estirip kan döküyorlar...

Yukarıda söylediklerimden dolayı, bütün bu söylediklerin yalandır diye bilimisiniz? İşte daha dün yakın tarihte, bu devletin savcısı merhum Mehmet Selim Kiraz devletin makamında teröristler tarafından şakağına silah dayayıp şehit edilmedi mi?

Bu katliamı yapan katil gençler, gökten zembille inmedi.. İlkokuldan üniversiteye kadar senin “yönümüzü Batıya döndük, Batılılaşıyoruz, çağdaşlaşıyoruz” diyerek öve öve bitiremediğin Batı tandanslı eğitim sisteminden yetişen nesiller, gençler değil midir?

Lozan’da senin önüne bir program koydular, sende bu millete rağmen bu programı hiç düşünmede inatla uyguladın ve yıllarca bu millette dayattın.. İşte bunun neticesinde gördüğün böyle bir manzara ortaya çıktı.. Şimdi bu gördüğün manzaradan memnun musunuz?

Bak 35 yıldır,  bazı Güney doğu illerimizde bu öve öve bitiremediğin Batı Tandanslı sistemde yetişen bazı Kürt gençler, “ben PKK’ya katılacağım” diyerek, gerektiğinde kendi öz annesine ve babasına kurşun sıkacak kadar canileşiyor ve zıvanadan çıkıyorlar... “Biz Türkiye’yi böleceğiz ve burada Komünist Kürt bir devleti kuracağız” diyen Amerika’nın güdümündeki katillerin saflarına katlıyorlar...

Evet, İster kabul et, ister etme, işte bütün bunlar senin 95 yıldır bu millete: “yönümüzü batıya döndük batılılaşıyoruz, çağdaşlaşıyoruz”  diyerek dayattığın Batı Tan danslı milli eğitim sisteminin bir eseridir... Söyle bakalım; şimdi meydana getirdiğin bu eserinden memnun musunuz?

Bildiğiniz gibi, 31 Mart’ta ülkemizde bir yerel seçim yapılacak.. Aslında bu seçim her ne kadar bir yerel seçim olsa da, yıllardır ülkemizi Filistin, Suriye, Irak ve Libya gibi parçalamak isteyen Amerika, İngiltere ve İsrail için bulunmaz bir fırsattır...

İşte bu seçim vesilesi ile CHP’nin etrafında kimlerin toplandığını ve kimlerin ittifak ettiğine baktığımızda, Elbette ki şaşırmıyoruz.. İyi Partinin nasıl ortaya çıktığını ve HDP’in nasıl bir zihniyet olduğunu ve nasıl hareket ettiğini milletimiz çok açık ve seçik biliyor.. Peki, Merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu Saadet partisine mensup olduğunu iddia eden bir kesimin, yukarıda sözünü ettiğimiz bütün gerçeklerden habersiz olmaları mümkün mü?

Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca: bütün hayatı boyunca CHP’nin bu ülkede Müslümanlara yaptığı ve dayattığı  zulüm ve adaletsizliklerle mücadele etti.. Evet, 5 defa benimde bir zamanlar içinde olduğum  Milli Nizam Partisini, Milli Selamet Partisini, Refah Partisini, Fazilet Partisini bu zihniyet defalarca kapatmadı mı ??? (DEVAMI YARIN İNŞALLAH)

Yazarın Diğer Yazıları