Lütfü Caner

Algı, İftira, Kaos ve Darbe Baskısı İle Siyaset Yapmak (2)

Lütfü Caner

Evet, bizim solak kafalar yine diyorlar ki; canım bizim bu savunma sanayine bu kadar para yatırmamıza ne gerek var; Şimdiye kadar 80 yıldır Amerika ve Avrupa’ya para verip istediğimizi alıyorduk deyip, asıl gerçekleri milletimizden saklamaya çalışıyorlar.

Yani bizim bu solak kafalar demek istiyorlar ki; biz yine ABD ve Avrupa'ya bağımlı olmaya devam edelim; fakat savunmadan da dünyanın en güçlü devleti olalım diyorlar bizim solak kafalar.

80 yıl boyunca savunma sanayinde,  Amerika'ya ve Avrupa'ya bağımlı olup nasıl sömürüldüğümüzü ve savunma sanayinde % 20’yi, neden bir türlü geçemediğimizi ve son 20 yılda nasıl % 85’ler seviyesine çıktığımızı mümkün mertebe milletimizde saklamaya çalışıyor sol kafalar.

Ve bu geçen 80 yıllık süreçte, savunma sanayi konusunda, Kıbrıs savaşı ve güneydoğu terör olayları nedeniyle savunma alanında ne sıkıntılar çektiğimizi ve yaşadığımızı bir türlü görmek istemiyorlar.

Çünkü bu sol kafaların; bu gerçeği konuşmaları asla ABD ve Batının işine gelmez ve desteğini hemen kaybederler, anladınız değil mi?

Mesele bizim solak kafalar; yerli araba filan yapmayalım ama bizimde arabamız olsun ve ucuz arabaya binelim ve Petrol filan aramayalım ama yakıt ucuz olsun diyorlar.

Ulan hayvan eti yemiş solaklar; bak son 80 yıldır senin öz vatanında petrol ve doğalgaz çalışmaları yapmaman için, her 10 yılda bir darbelerle, ekonomik kaoslarla, terör planları ve daha birçok yöntemlerle senin petrol aramana bir türlü izin vermediler ve seni 80 yıl boyunca kendilerine köle ettiler ve sömürdüler, sen bu gerçeği halen anlamadın mı?

Bak son 20 yıldır Erdoğan'ın yaptığı petrol ve doğalgaz çalışmalarını engellemek için; bölgemizde nasıl korkunç kasos planları ve senaryolar devreye sokuluyor, sen neden bütün bu gerçekleri görmek istemiyorsun? Sende bu gemide yaşamıyor musun be hey zalim solak kafa?

Ve yine bizim solak kafa diyor ki; bu kadar üniversite, hastane, okul, Yol, köprü, viyadük, tünel, yapmaya ne gerek var?  Fakat 60 milyonluk Türkiye’nin artık 85 milyon olduğunu biliyor ve bir türlü gerçekleri kabul edip itiraf edemiyor hırsından dolayı.  

Bu bizim solak kafalar bir gün yollarda trafikten dolayı sıcaktan arabasından bunalınca; bu sefer devlet nerede, neden bu trafiğe bir çözüm bulunamıyorlar diyor ve “sureti haktan görünüp,” salak, salak bağırıp feryat figan ediyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor.

Ulan solak kafalar; yüz yıldır siz değil misiniz; bu kadar yol, bu kadar köprü, bu kadar kavşak ve bu kadar viyadük yapmaya ne gerek var diyenler?

Çünkü sizlerin bu millet ve bu ülke için, asla çözüm odaklı adaletli bir plan ve projeniz olmadı ve hep yalan, algı, iftira, kaos ve darbe planları ile hep hedefe ulaşmak istediğiniz için, bu millet sizi bir türlü samimi görmüyor ve iktidar yapmıyor ve siz bu gerçeği bir türlü anlamak ve görmek istemiyorsunuz..

Mesela 2006 yılından itibaren;  Amerika’nın emrinde olan güç odakları,  içeride ve dışarıda istediklerini R.Tayyip Erdoğan iktidarına kabul ettiremeyince; bu güç odakları saldırıya geçtiler ve sizlerde avuçlarınızı ovuşturup beklediniz ve her an Erdoğan gidecek ve yine Ecevit'in koalisyon hükümeti gibi bir iktidarla yine ipleri elimize geçireceğiz diye dört gözle beklediniz.

Amerika her istediğini R. Tayyip Erdoğan’a kabul ettiremeyince; 1961’den itibaren besleyip büyüttüğü uzun vadeli fetö terör örgütü planını devreye soktu ve 15 Temmuz’da milletimiz bu Amerikan destekli fetö'cü darbeye fırsat vermeyince; 2019 yerel seçimlerinden sonra, gazeteci yazar ve Ülke TV yayın yönetmeni Turgay Güler’in bir süredir sık sık videolarında ve programlarında gündeme getirdiği “kalmışta bir yat limanında; 34 Market sahibi, bir ana muhalefet lideri ve Amerika’nın Ankara büyükelçisinin” yaptığı bir toplantı sonucu; Zincir Marketler Erdoğan’ı devirmek için, zam furyası ile milleti canından bezdirip her gün zam yapmaya başladılar ve mevcut iktidarı devirmek için Türkiye’nin tarım ve seracılık yapılan bazı illerinde sebze, meyve ve gıda mamulleri çöplere ve derelere dökülmeye başlandı ve halen bu Amerikan projesi içeride belli bazı gruplar tarafından aynı şekilde devam ettiriliyor maalesef.

Çünkü Amerika ve Batı ülkeleri; çıkar ve menfaatleri gereği; her ne pahasına olursa olsun; Erdoğan iktidarını devirmeyi kafalarına koymuşlar. /  Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları