Cafer Çelik

İMAN VE İNKAR MÜCADELESİ

Cafer Çelik

Bu mücadele Hz. Adem’in yaratılışıyla başlamış, çeşitli şekillerde devam etmiş, etmektedir. Mücadelede, inkar ve isyancılar çok taktik değiştirmiş, geliştirmişler, teşkilatlar kurmuşlar, devletlerden yardım görmüşler, görerek en tahripkar olmak için yapabileceklerini yapmak için çalışmalarını artırarak devam etmektedir. İman edenler arasında ihtilaf çıkarmak için İslam esaslarını yanlış yorum yaparak, çoğu uygulamaların ilahi esaslarda olmadığını yayarak, iman ve ibadetlerde şüphe uyandırmaya çalışmaktadırlar. Bazı sapıtmış, şeytan tarafından yoldan çıkarılmış, az da olsa tanınan kimseleri, makam, menfaat sağlayarak satın aldıklarını kullanarak, yazılar yazdırarak, konferanslar verdirerek tahribatları artırmaya çalışmalarına devam etmektedirler. Bazı geniş inceleme yapmadan, her yeni faaliyetler arasına girmeyi marifet bilen, ilim adamı olarak tanınan kimseler de İslam’ı tahrif faaliyetlerinde kullanılmaktadır.

İslam dışı güçler, yıllar boyu çalışmalarıyla zayıflattıkları, parçaladıkları, İslam’a inanan, uyan uygulamaya çalışarak, insanlığın dünyada huzurlu olmasına, ahirette ebedi saadete ermesine çalışanların güçlenmesini önlemek, yok olması için yapabileceklerini bir an önce yapmaya çalışarak, kendileri için tehlike gördüklerinden kurtulmak, şeytani mücadeleyi başarıyla sonuçlandırmaya çalışmaktadırlar.

İndirilen Din,Uydurulan Din, Ilımlı İslam olarak adlandırılan,Amerika ve misyonerler güdümünde faaliyet gösterilen, bazı Müslüman olduğu sanılan kimseler tarafından da, bilerek, bilmeyerek seslendirilen çalışmaların başını çekenlerin Müslüman asıllıların inkarcı olduğu,göstermelik bazı hal ve hareketleri devamlı yapmadıkları,kaleyi içten çökertmek için görevlendirilmiş kimseler olduğu  araştırmalarda anlaşılmaktadır..

Yakın tarihimizde Abdulhamit Han,Dünya Devleti olan Osmanlı’yı;dünyanın o karmaşık zamanında çatışmalardan korumuş,çatışan taraflar arasına katılmaktan şiddetle sakınmış,bir karış toprak kayıp etmeden kırk yıl yönetmeyi başarmış.Düşman güçler bu durumu görürken,içte çoğu kimseler,makam ve menfaat körlüğünden bu üstün kabiliyeti,başarıyı görmemezlikten gelmiş.O büyük padişah böyle korunmaya devam edecek,tüm devletler savaşarak yıpranacaklar,Osmanlı gücünü koruyacak,dünyanın en güçlüsü kalacaktı.Düşman güçler Osmanlıyı yok etmek için engel olan padişahın yıpranması,etkisiz hale gerilmesine karar vermiş,içten geliştirdiği,dıştan karıştığı,desteklediği guruplarla padişah indirilmiş,devlet oyunlarla harbe sokulmuş,çok insanımız heder,dünya devleti harap olmuş,yok olma eşiğinden dönülerek,çok büyük tavizler verilmiş, devletçik olarak kalmamız mümkün kılınmıştır..

Biraz toparlamaya çalışmalar yakın tarihimizde dışın desteğinde,içte makam-menfaatperestler tarafından darbe,ihtilal,muhtıralarla  engellenmiş,hizmet öncülerinden Menderes ve arkadaşları idam,Erbakan ve arkadaşları uzaklaştırıldı..Şimdi herkes yapılanları görüyor,yapanları hedef alan dış güçleri biliyor,yinede yapılanları,Sayın Erdoğan’ı savunacaklarına,zararlı olacaklara aldanıyor.Ey kardeşlerim!Düşünün,araştırın,hizmeti destekleyin,hıyanete alet olmayın.Dış güçler şimdiye kadar hizmete destek olmamış,hıyaneti artırmadan  da geri durmamış.Gördüğümüz küçük kusurlar,büyük hizmetlere engel olmasın.

İzah etmeye çalıştığım İslam’ı tahrif faaliyetlerini öğrenin, öğretin, onlara alet olmayın. Amaçları hıyanet olanlardan hizmet beklemek saflık olur.

Yazarın Diğer Yazıları