Ali Yiğit

YEŞİLYURT KAYMAKAMI TURGAY GÜLENÇ HOŞ GELDİNİZ

Ali Yiğit

Kaymakam Ali SAKAR'ı uğurladık..

Aslında fazla sürmedi ilçemizdeki kaymakamlık süresi..

Henüz yeni yeni alışmıştık..

Memuriyet olunca  tam alıştık diyecekken bir bakarsınız tayin gelmiş..

Elbette ki ülkenin her yeri aynıdır..

Kaymakamımız Ali SAKAR'ı Antalya Kemalpaşa ilçesine uğurlarken Yeşilyurt ilçemize atanan Turgay GÜLENÇ kaymakamımıza hoş geldiniz diyoruz.

Sayın Kaymakamımız hoş geldiniz göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun.

Bir tarafta sanayi bölgesi diğer taraftan tarım alanlarıyla etrafı çevrili, gittikçe büyüyen ve gelişen Yeşilyurt ilçemize hoş geldiniz Sayın Kaymakamımız..

 Kayısısıyla, kirazıyla, yeşilliğiyle ünlü, değerli politikacıların yetiştiği, ilçesini unutmayan saygın iş adamlarının bulunduğu ilçemize hoş geldiniz..

 Hızla büyüyen, diğer ilçelere nazaran daha fazla iç göç alan ilçemize hoş geldiniz..

 Devletin şefkat eliyle birebir tanışmış, bacası tütmeyen evlerin kapısı açılmış, halkla ilişkileri yüksek düzeyde olan yöneticilerle çalışmış, kendisine tepeden bakmayan mütevazi idarecileri bağrına basan ilçemize hoş geldiniz..

 Yetime, öksüze kol kanat geren, devletin sıcaklığını ve güler yüzünü halktan esirgemeyen idarecilerini unutmayan hep hayırla yad eden ilçemize hoş geldiniz.

 Projeleriyle adından hep söz ettiren, öğrencilerle kitapları buluşturan, öğrenci yazar buluşmaları ile okuma alışkanlığını kazandıran, STK'larla bağ kuran, şehrin dinamikleri ile istişarede bulunan, makamını koltuk ile kapı arasında sınırlandırmayan, sosyal projeler noktasında çıtası yüksek olan ilçemize hoş geldiniz..

 Yeni görev yerinizde başarılar dilerim..

Yazarın Diğer Yazıları