Ali Yiğit

Yeniden Refah

Ali Yiğit

23 Kasım 2018 tarihinde resmi olarak kurulan Yeniden Refah Partisinin Çarşamba akşamı Nikah Sarayında düzenlenen yakın bir dostumun daveti ile Yeniden Refah Partisi Malatya İftar Programına katıldım.

Salon tıklım tıklım doluydu.. Teşkilat mensubu arkadaşlar gelen misafirleri tek tek kapıda karşıladılar..

Ne yalan söyleyeyim 3 ay içerisinde teşkilat kollarını  oluşturup tıklım tıklım salon dolduracak dinleyiciyi  bir araya getirmek  büyük bir başarıdır.. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Yönetimini kutlarım..

Malatya il yönetimi çoğunluğu gençlerden oluşuyor.. Hepsinde büyük bir azim ve heyecanın olduğunu gördüm..

Hani siyasi partiler için  fabrika ayarları diye bir tabir kullanılıyor.. Yeniden Refah Partisi için fabrika ayarı öze dönüş yeniden diriliş, birbirleriyle itip kalkışmaktan, toplumu kutuplaşmaktan başka bir işlevi neredeyse kalmayan siyaset sahnesinde yeni bir oluşumun adıdır da diyebiliriz yeniden Refah Partisi için.. Geçmiş deneyimi geleceğe taşımak.. Geçmişte yaşanan Milli ve Manevi ruhu canlandırmak tıkanan siyasette Hakkı ayakta tutacak gençlere ufuk olmak olarak da görüyorum yeniden Refah Partisini..

İftar saatine yaklaşık 10 dakika kala salona giren yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN o kalabalığa rağmen salondaki masaları tek tek dolaşarak bir ev sahibi gibi hoş geldin temennisi mütevazi kişiliğine güzel bir örnek olarak gördüm..

İftarın ardından yapılan konuşmalar can kulağıyla dinlendi..

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın konuşmalarından şu sonucu çıkardım..

İktidarı çalıştıracak bir muhalefet azmi var.

Milletin iktidara söylemek isteyip te bir türlü  söyleyemediği veya söyleyip te karşılık bulmayan konuların yakın takipçisi olunduğu..

İktidarın doğru yaptığına destek yanlışına yanlış diyebilmek..

Halkın şikayetçi olduğu bir muhalefet tipi olmamak..

İktidarın yaptığı doğru ve güzel bir şeyi eleştirmek muhalefeti bitirir/ iktidarın her yaptığına doğru demek eleştirmemek iktidarı bitirir.. Yani iktidarın her yaptığına evet demek iktidara yapılan bir iyilik değildir.. Böyle durumlar iktidarın güç zehirlenmesine yol açar ki` bunun sonuçlarını zaman zaman müşahede ediyoruz..

Yeniden Refah Partisinin kısa vadede iktidarı çalıştıracak muhalefet örneğiyle vatandaşın teveccühünü kazanacağını,  yapılacak olan ilk seçimde ise TBMM'de grup kuracak milletvekili sayısına ulaşacağına inanıyorum.. Kadrolarındaki heyecan, istek, azim, milli ruh bunun bir göstergesi olarak görüyorum..

Yeniden Refah Partisi ülkemize milletimize hayırlı olsun..

Yorumlar 1
Aynur 23 Mayıs 2019 20:23

Doğru söze ne denir ????????????????????????

Yazarın Diğer Yazıları