Yaz Spor Okul Başvuruları Başladı: Son Tarihi Kaçırmayın

Battalgazi Belediyesi, çocukların yaz tatilini en iyi şekilde geçirmeleri için Sosyal Yaşam Merkezi'nde yaz spor okulu düzenliyor. 7-14 yaş arası çocuklar için hazırlanan programda, futbol, basketbol, voleybol gibi popüler sporların yanı sıra yüzme, jimnastik, taekwondo, satranç ve eğitsel oyunlar yer alıyor.

Yaz Spor Okul Başvuruları Başladı: Son Tarihi Kaçırmayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Yaz spor okulu, birinci döneminde 2-28 Temmuz tarihleri arasında, haftanın 6 günü 09.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. Çocuklar, bu programda hem eğlenecek hem de yeni spor dalları deneyerek becerilerini geliştirecek.

Tüm spor dallarında eğitimli antrenörler tarafından verilecek eğitimlerle çocuklar, güvenli bir ortamda sporun keyfini çıkaracak.

“Ehil antrenörlerle eğitimler verilecek”

Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlusu İbrahim Ethem Yazıcı, “Bir eğitim sezonunun sonuna geldik. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Bir yaz tatili süreci çocuklarımızı bekliyor. Bu süreçte çocuklarımızın evde boş oturmalarını istemeyiz. Bir taraftan kitap okuyarak kültürel birikimlerine değer katmalarını beklerken diğer taraftan da sportif faaliyetlerde bulunmalarını istiyoruz. Ailelerin de çocuklarını bizim yaz okullarımıza göndermelerini bekliyoruz. Çünkü çocuklar burada bir yılın sonunda birtakım psikomotor faaliyetler içerisinde sportif faaliyetlerle kendilerine gelecekler. Burada birbirinden kıymetli ehil antrenörlerimiz aracılığıyla yüzme, futbol, voleybol, basketbol, taekwondo, satranç, jimnastik ve eğitsel oyunlarla çocuklarımızın kıymetli vakitler geçirmelerini sağlayacağız. Bu bağlamda 7-14 yaş arası bütün çocuklarımızı Sosyal Yaşam Merkezi’mize bekliyoruz” dedi.

Kontenjanın sınırlı olduğu spor okulunun kesin kayıt tarihi 29 Haziran’da sona erecek. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler kayıt işlemlerini Sosyal Yaşam Merkezi’nden gerçekleştirebilecek.