Yaş yeniden düzenlensin

Servisçi esnafının sorunlarını dile getiren Malatya Servis Şoförleri Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Apaçık, okul servis araçlarının yaş standardının yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Apaçık, servisçilerin okul servis araçlarının yaş standardının yeniden düzenlenmesi için 20 Ağustos'ta Ankara'da seslerini duyuracaklarını ifade etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yaş yeniden düzenlensin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Servis Şoförleri Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Apaçık, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Apaçık, Okul servis aracı olarak kullanılan taşıtların yaş sınırının düzenlenmesini istedi.

Milletvekilleri sadece maaşlarını almaktalar

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’nin esnafın yanında olduğunu dile getiren Apaçık, “Sizlerin takip ettiği gibi yaklaşık iki yıldır okul araç yaşlarıyla ilgili bakanlık çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızla TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken özellikle son aylarda üzerine düşerek kendisine yakışanı yapıyor. Dört bakanımız ve bazı büyük firmalar baskı yaparak yaş sınırlarına ağırlıklarını koymuşlardır. Sayın Palandöken, kendini yalnız hissetmesin Türkiye genelenindeki 40 temsilciliğimizle beraber 20 Ağustos günü Palandöken’i ziyaret ederek, Ankara’daki bakanlık binalarına giderek pankartlarımızı açacağız. Arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sayın Palandöken’de esnafın her zaman destekçisi olmuştur. Ben açıkça söylüyorum. Sayın Bakanların ciddi anlamda sahaya çıkmalarını istiyorum. 100 bin km. bulmayan araçlar hurdaya ayrılıyor. Bu büyük bir milli servettir. Aynı zamanda esnaf ayakta duramayacak seviyeye gelmiştir. Birilerinin bu firmalarda hisselerimi var. Hisseleri yoksa çıksınlar sahada esnafı ciddi anlamda takip etsinler. Dikkate alsınlar. Bizle beraber gelsinler araçların bakımının neden yapılmadığının gerekçelerini biz kendilerine izah edip, açık ve net izah edelim. Milletvekili sayısı 550’den 600’e çıkarıldı ki, Türkiye’deki gündemleri daha rahat takip edebilmek için mücadele edileceği söylendi. Ama görüş, öyle bir şekil ki milletvekilleri sadece maaşlarını almaktalar hiçbir yerde hiçbir şekilde takipçilikleri yoktur” dedi.