Yapıcı ve çözüm odaklı sendika

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğine bağlı faaliyet kollarının başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çakır, Memur-Sen'in yapıcı ve çözüm odaklı sendikacılık faaliyeti yürüttüğünü söyledi.

Yapıcı ve çözüm odaklı sendika

Ziyarette konuşan Çakır, Memur-Sen'in Türkiye'nin en büyük memur konfederasyonu olduğunu ifade ederek, demokrasinin geliştirilmesi ve özgürlüklerin yaygınlaşması için Memur-Sen'in çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydetti.

Memur-Sen’in yapıcı ve çözüm odaklı sendikacılık faaliyeti yürüttüğünü aktaran Çakır, "Memur-Sen ülkemiz için çok önemli bir kuruluş.
Memur-Sen’in özellikle demokratikleşme ve özgürleşme noktasındaki eylem ve söylemleri büyük Türkiye hedefleri için oldukça kıymetli. Ayrıca yaptıkları çaba verdikleri mücadele   sorunsuz bir kamu yönetimi için de çok önemli. Kamu görevlileri ülkemizin göz bebeğidir. Bizler de AK Parti olarak kamu görevlilerinin beklentilerini karşılama çabası ve gayreti içinde olduk. Fırsat bulduğumuzda da sendikamızın yöneticileri ile bir araya gelip hem sorunlarını ve taleplerini dinlemeye hem de istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz. Ben bu vesile ile kendilerine yapacakları işlerde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu da bildirmek istiyorum" diye konuştu.

Memur-Sen Malatya İl Başkanı Hüseyin Söylemez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çakır'a, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.