Yahudi işletmesi millilere sponsor oldu 'Akıl ve vicdan tutulmasıdır'

Malatya 73 Selamet Kuşağı Akıncıları Şube Başkanı Ahmet Küçük, Türk Futbol Federasyonu'nun (TFF) McDonald's ile sponsorluk anlaşması yapmasını eleştirdi. Küçük, 'TFF'nin İsrail ile sponsorluk anlaşması, akıl ve vicdan tutulmasıdır' dedi.

Yahudi işletmesi millilere sponsor oldu 'Akıl ve vicdan tutulmasıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçük, yaptığı açıklamada, "Futbol, bir spor olmaktan çıkıp küresel güçlerin aracı haline dönüşerek siyasi komploların taşıyıcısı haline geldi. Özellikle futbol üzerinden siyasi ve ideolojik mesajlar verilmesi ve buna izin veren yetkililerin hala görevde bulunması hem futbolu masum bir spor olmaktan çıkardı hem de ilgili kurum olan TFF'nin ve Türk futbolunun nereye koştuğu sorusunu gündeme getirdi" dedi.

Derhal milli takımdan el çekilsin

Küçük, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Daha geçen gün Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Riyat'daki final provokasyonu hafızalarda tazeliğini koruyor. Bu takımlarımız maalesef Kudüs ve Gazze'de olup biten soykırım lehine küresel güçlerin değirmenine su taşıyan bir komplonun parçası oldu. Yetmedi bir Yahudi/İsraillinin provokasyonu ile karşı karşıya kalındı. Bu fanatik Yahudi yetkililerin müdahalesiyle sınır dışı edilse de ne yazık ki futbol sahasından bir Türk takımının oyuncusu olarak dünyaya meydan okuma eylemini gerçekleştirmiş oldu. İslam dünyası, 1996'da Bosna'da, Srebrenitsa vb. soykırımları unuttuğu, onlardan ders çıkarıp gerekli tedbirleri almadığı için şimdi tekrar edilen Gazze soykırımıyla sınanmakta ve örneklerde görüldüğü gibi bu sınavı ne yazık ki kaybetmektedir" diyen Küçük, şöyle devam etti: "Bu kaybedişin son bir tezahürü olarak Gazze soykırımının insan kasaplarını, daha fazla soykırım yapsınlar diye besleyen McDonald's Yahudi işletmesinin Türk milli takımına sponsor olması akılla, vicdanla, insanlıkla izah edilir bir tarafı olmayan tam bir akıl ve vicdan tutulmasıdır. Kardeşlerimizi katleden cellatların suç ortağı olan bu firmanın Türklerin göz bebeği olan milli takımdan derhal el çekmesi gerekmektedir." Küçük, "Bu cürmü gerçekleştiren yerlilik ve millilik bilincinden uzak TFF'nin ve bir kısım Türk takımlarının, kime, hangi ülkeye çalışıyor olduğu gerçekten merak konusudur" ifadelerini kullanarak, "İlgili kurumlardan bu konuda ivedilikle açıklama bekliyor ve kamuoyunu saygıyla selamlıyoruz" dedi.