WhatsApp kullananlar dikkat!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp kullanıcılarına kötü haber geldi! Yıllardır kullandığımız uygulamadan korkulan haber. Milyonlarca kullanıcının yıllarca merak ettiği 'Whatsapp bizi dinliyor mu?' sorusu yanıt buldu. Sakın Whatsapp üstünden konuşmayın. İşte detaylar

WhatsApp kullananlar dikkat!

Milyonlarca kişinin kullandığı WahatsApp uygulamasında açıklar devam ediyor. Sık sık gizlilik açıklarıyla gündeme gelen WhatsApp'tan flaş hamle. Milyonlarca WhatsApp kullanıcılarına kötü haberi duyurdular. Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Merakla yanıtı aranan 'Whatsapp bizi dinliyor mu?' sorusu sonunda yanıt buldu. Sakın WhatsApp üzerinden konuşmayın. Tüm bilgilerinizi çalabilirler.

Google tarafından büyük bir hata tespit edildi. Google, WhatsApp'ta WhatsApp'ta mikrofon erişimi gösteren Android hatasını doğruladı. Bir kullanıcı uyuduğu esnada WhatsApp'in mikrofonu kullandığını iddia etti. Bunun üzerine Elon Musk WhatsApp'e güvenilmez yazarak Tweet'i alıntıladı. Atılan Tweet sonrası ortalık yangın yerine döndü.

Twitter'da uygulamayı kullanmadığı esnada mikrofonunun kullanıldığını iddia eden kullanıcı, "Ben uyurken ve sabah 6'da uyandığımdan beri WhatsApp arka planda mikrofonu kullanıyor. Neler oluyor?" paylaşımını yaptı. Ardından Twitter'ın sahibi Elon Musk, bu Tweet'i alıntılayarak WhatsApp'e güvenilmez yazdı.(yeniakit.com.tr)