Vurguncu Muhtar Gürcistan'a Kaçtı…!

Malatya'da İnönü Kapalı Çarşısı'nda gümüşçü ve kuyumcu adı altında dükkan açarak dolandırmakla suçlanan Rıza A. ortadan kaybolmuştu. Piyasada 250 milyon TL tutarındaki dolandırıcılıkla suçlanan Rıza A.'nın Gürcistan'a kaçtığı tespit edildi.

Vurguncu Muhtar Gürcistan'a Kaçtı…!

İnönü Kapalı Çarşısı’nda gümüşçü ve kuyumcu adı altında dükkan açan Köy Muhtarı  R.A. isimli şahısın, kredi kartı ve emanet para ile işlem yaparak çok sayıda kişinin parasını aldıktan sonra kayıplara karıştığı ortaya çıkmıştı.   

Elazığ’ın Baskil ilçesinde köy muhtarı olmasına karşın Malatya’da gümüşçü ve kuyumcu dükkanı açarak burada dolandırıcılık yaptığı ileri sürülüyor.

Piyasada yaklaşık 250 milyon TL tutarında dolandırıcılık yapmakla suçlanan Rıza A.’dan şimdiye kadar yaklaşık 30 kişinin şikayetçi olduğu ve ifadelerden dolayı yaklaşık 40 milyon TL tutarında bir rakam çıktığı öğrenildi.

Kayıplara karışan muhtar Rıza A.’nın, Gürcistan’a kaçtığı ve Batum’da bulunduğu tespit edildi.

Köy Muhtarı Rıza A. için yürütülen soruşturmanın sonunda hakkında yakalama kararı verilmesi için Malatya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine yapılan başvurunun red edildiği öğrenildi.